EPAL Polska допомагає народу України


EPAL Polska, національний комітет EPAL у Польщі, почав активно надавати допомогу невдовзі після початку війни в Україні.

Останніми роками EPAL Polska підтримує тісні контакти з Україною. Крім співпраці між ліцензіатами та підтримки у створенні пулу обміну європіддонами EPAL в Україні, багато українців також працювали у компаніях польських ліцензіатів. Ці тісні контакти наразі є надзвичайно корисними для підтримки України.

Багато власників та співробітників ліцензіатів EPAL у Польщі прийняли біженців з України. Вони не лише надають житло біженцям, а й допомагають їм інтегруватися, влаштовуючи українських дітей до шкіл та дитячих садків або знаходячи роботу.

Гуманітарна допомога людям в Україні також розпочалася швидко. До початку березня вже було відправлено першу партію допомоги, профінансовану EPAL Polska, на суму близько 5 000,00 євро.

 

Роман Маліцький, президент EPAL Polska та член правління EPAL:

Багато членів EPAL Polska заявили про свою готовність фінансувати подальші поставки гуманітарної допомоги, щоб забезпечити постійну підтримку народу України. Завдяки тісним контактам з Україною, EPAL Polska має актуальну та точну інформацію про те, яка саме допомога необхідна. Це дозволяє ефективно проводити управління постачанням, щоб необхідна допомога надходила до потрібного місця».

EPAL Polska запропонували підтримку у доставці з інших країн, надавши необхідну логістику. Правління EPAL із задоволенням прийняли цю пропозицію і дякують EPAL Polska за значну гуманітарну прихильність. EPAL International та інші національні комітети EPAL здійснять власні доставки гуманітарної допомоги за підтримки EPAL Polska в найближчі тижні.

EPAL підтримує народ України