Генеральна асамблея EPAL відбулася 24 червня 2022 року в Цюріху


Генеральна асамблея Європейської асоціації виробників піддонів e.V. (EPAL) 2022 року відбулася в Цюріху 24 червня 2022 року. Ключовим елементом цієї Генеральної асамблеї було прощання з попереднім Президентом Робертом Холлігером і обрання нових Президентів Ярека Мацьонжека та Дірка Хоферера.

24 червня 2022 року Генеральна асамблея EPAL одноголосно обрала двох нових Президентів, Дірка Хоферера та Ярека Мацьонжека. EPAL про це вже повідомляла у своєму міжнародному прес-релізі від 1 липня 2022 року. Вибори нових Президентів були необхідні, оскільки Роберт Холлігер заявив, що більше не балотуватиметься на пост Президента після чотирьох термінів і дванадцяти років перебування на посаді.

Роберт Холлігер, колишній Президент EPAL:

«Після дванадцяти років на посаді Президента EPAL настав час передати керівництво EPAL молодшим колегам. Я радий, що Ярек Мацьонжек і Дірк Хоферер разом беруть на себе відповідальність за пул європіддонів EPAL як Президенти EPAL. Вони обидва не тільки мають великий досвід у сфері виробництва піддонів, але й багаторічний міжнародний досвід організації пулу європіддонів EPAL. Як Віце-президенти EPAL, вони обидва останнім часом брали участь у всіх важливих завданнях і рішеннях. Дірк Хоферер був членом Правління EPAL Germany протягом багатьох років і був дуже відданим розвитку EPAL. Ярек Мацьонжек брав активну участь у створенні EPAL Polska та успішному розвитку пулу піддонів EPAL у Польщі. Я не можу уявити кращих наступників».

Генеральна асамблея EPAL подякувала Роберту Холлігеру за його значну заслугу перед EPAL тривалими оплесками. Члени EPAL зробили Роберта Холлігера Почесним членом і Почесним президентом EPAL.

Дірк Хоферер, новий Президент EPAL:

«Ми раді, що Роберт Холлігер залишиться частиною EPAL у майбутньому як Почесний президент. Роберт Холлігер брав активну участь у заснуванні EPAL і створенні EPAL Suisse. Протягом 30 років він із великим успіхом вкладав багато часу та енергії в розвиток EPAL. Ми глибоко вдячні йому і його дружині, якій часто доводилося бути без нього. У той же час, ми раді, що Роберт Холлігер усе ще буде пов’язаний з EPAL як Почесний президент».

Правління EPAL також було обрано під час Генеральної асамблеї EPAL 24 червня 2022 року. Члени правління Давид Деллавалле (EPAL Italia/Dellavalle Pallets), Роман Маліцкі (EPAL Polska/DMD-BIS), Пітер Маккензі (EPAL UK/Ireland/James Jones & Sons), Тетяна Саргсян (EPAL Baltics/Ramundas) і Пауло Вердаска ( EPAL Portugal /Madeca) були переобрані. Жан-Філіп Гауссорг (EPAL France/PGS), Дірк Хоферер (EPAL Deutschland/Treyer Paletten) і Паскаль Холлігер (EPAL Suisse/Holliger Paletten) також входять до Правління як постійні представники членів-засновників. Нещодавно обраний Президентом Ярек Мацьонжек (EPAL Polska/PalettenWerk) також є членом Правління.

Александр Коппе (EPAL Belgium) також був обраний новим членом Правління. Александр Коппе багато років брав активну участь у різних робочих групах EPAL, а останнім часом брав участь у діяльності Правління EPAL як гість. Як операційний менеджер Paletteries François, одного з найбільших виробників європіддонів EPAL, він добре знайомий з усіма питаннями якості, технології та стандартизації, а також з очікуваннями користувачів європіддонів EPAL.

«Я з нетерпінням чекаю того, щоб у майбутньому грати ще активнішу роль у формуванні пулу європіддонів EPAL як член Правління EPAL», — говорить Александр Коппе. «Моя мета полягає в тому, щоб усі рішення щодо майбутнього розвитку пулу європіддонів EPAL завжди враховували інтереси користувачів із промисловості, роздрібної торгівлі та логістики. Основою успіху EPAL є той факт, що відкритий обмінний пул EPAL дуже добре відомий і широко використовується у Європі та багатьох інших країнах. Я хотів би сприяти подальшому розширенню визнання пулу обміну європіддонів EPAL як незамінного компонента безпечної та стійкої логістики».

24 червня 2022 року на Генеральній асамблеї EPAL були присутні представники понад 20 країн. Генеральна асамблея EPAL є щорічною подією, але у 2020 та 2021 роках вона могла проводитися лише віддалено у звʼязку з обмеженнями, накладеними пандемією COVID-19. Тому учасникам було ще більше приємно, що цього року вони змогли зустрітися особисто, щоб обмінятися досвідом щодо обмінного пулу європіддонів EPAL в різних країнах.