Попри війну, в Україні продовжується виробництво європіддонів EPAL


Частина ліцензіатів EPAL в Україні відновили виробництво європіддонів EPAL.

Після того, як виробництво європіддонів EPAL було повністю зірвано в перші дні війни, частина компаній відновили своє виробництво, особливо в Західній Україні. Це створює серйозні виклики для підприємств. Багато співробітників було призвано до армії для захисту своєї країни. Інші співробітники зголосилися забезпечувати армію та біженців продовольством та медикаментами. Багато співробітників, що залишилися, психологічно травмовані війною і потребують догляду та підтримки.

 

Бернд Дорре, генеральний директор EPAL:

«Це чудово у всіх сенсах і заслуговує на нашу величезну повагу, що ліцензіати EPAL в Україні намагаються продовжувати виробництво європіддонів EPAL у цих складних умовах незважаючи на небезпеку війни. EPAL активно підтримує таку діяльність, тому що вона не лише забезпечує існування компаній та засоби для існування їхніх співробітників, але також підтримує товарну та транспортну логістику в Україні. Європіддони EPAL необхідні для перевезення гуманітарних вантажів у багатьох куточках України».

EPAL рекомендує клієнтам виробників європіддонів EPAL в Україні звертатися безпосередньо до своїх постачальників, щоб дізнатися, чи можливе виробництво та постачання європіддонів EPAL, незважаючи на війну. Підтримка ділових відносин та відносин із постачальниками — один із найкращих способів підтримати людей в Україні. Ліцензіати EPAL також можуть повідомити своїм клієнтам, яка конкретно допомога потрібна в Україні. Це дозволить замовникам європіддонів EPAL в Україні самостійно організувати постачання допомоги. EPAL доступний як контактний партнер з цих питань.