Співпрезиденти EPAL: Дірк Хоферер і Ярек Мацьонжек стали новими президентами Європейської асоціації виробників піддонів (EPAL)


Дюссельдорф, 04 липня 2022 р. – Генеральна асамблея Європейської асоціації виробників піддонів e.V. (EPAL), яка відбулася 24 червня 2022 року в Цюріху, обрала Дірка Хоферера та Ярека Маціонжека новими президентами EPAL. Вони обидва були віце-президентами EPAL і активними управлінцями EPAL в Німеччині та Польщі протягом останніх років, сприяли стабільному зростанню європейського пулу піддонів EPAL завдяки своїм значним особистим внескам.

«Я з нетерпінням чекаю взяти на себе відповідальність за подальший позитивний розвиток EPAL разом із моїм колегою Яреком Мацьонжеком», — повідомив Дірк Хоферер. «Ми беремо участь у всіх ключових проектах EPAL більше десяти років у Правлінні та Президії EPAL і продовжуватимемо нашу тісну співпрацю як президенти EPAL. Одним із ключових напрямків нашої роботи буде розширення та подальше покращення відкритого обмінного пулу EPAL для економіки замкнутого циклу, захисту клімату та цілей сталого розвитку роздрібної торгівлі та промисловості».

З Яреком Мацьонжеком та Дірком Хоферером, EPAL тепер має два дуже досвідчених представників індустрії піддонів на чолі. Протягом багатьох років Ярек Мацьонжек був членом правління польської компанії «PalettenWerk», одного з найбільших виробників піддонів у Європі. Дірк Хоферер є власником і керуючим директором німецької компанії «Treyer Paletten GmbH», одного з перших ліцензіатів EPAL.

«Сильна сторона EPAL полягає в безпосередній участі компаній, які, будучи ліцензіатами, є активними виробниками та ремонтниками піддонів EPAL та піддонів EPAL box», — пояснює Ярек Мацьонжек. «Це дозволяє нам гарантувати, що кожне рішення, яке EPAL приймає щодо організації Європейського пулу піддонів EPAL, відповідає інтересам наших клієнтів із роздрібної торгівлі та промисловості, які покладаються на Європейський пул піддонів EPAL у сфері логістики товарів і транспортування. Це буде мірилом роботи Дірка Хоферера та мене під час нашого перебування на посаді президентів EPAL».

Дірк Хоферер і Ярек Маціонжек слідують за Робертом Холлігером, який очолював EPAL як президент з 2010 по 2022 роки протягом чотирьох термінів. За цей час кількість вироблених європіддонів EPAL зросла з приблизно 65 мільйонів на рік до понад 100 мільйонів у 2021 році.

«Пул європіддонів EPAL перетворився на найбільший відкритий пул обміну піддонів у світі, поки Роберт Холлігер був на посаді», — кажуть Дірк Хоферер і Ярек Мацьонжек. «Наша мета — йти цим успішним шляхом і розвивати EPAL як сучасну асоціацію та важливий елемент стійкої товарно-транспортної логістики. Від імені Правління EPAL та членів EPAL, ми хотіли б подякувати Роберту Холлігеру за його щедру відданість EPAL протягом багатьох років».

Як віце-президенти EPAL, Ярек Мацьонжек і Дірк Хоферер протягом багатьох років підтримували тісні та довірливі робочі стосунки з Робертом Холлігером. Таким чином, обрання Дірка Хоферера та Ярека Мацьонжека забезпечує безперервність як у роботі EPAL, так і в організації пулу європіддонів EPAL. Генеральна асамблея EPAL призначила Роберта Холлігера почесним членом і почесним президентом EPAL.

 

Про EPAL:

Як міжнародна асоціація, Європейська асоціація виробників піддонів e.V. (EPAL) відповідає за організацію пулу обміну європіддонами EPAL. Європіддони EPAL є основою організації оптових і роздрібних ланцюгів поставок у Європі. Бренд EPAL символізує якість, безпеку та сталість у логістиці.

На даний момент, в обігу знаходиться приблизно 625 мільйонів європіддонів EPAL і близько 20 мільйонів піддонів EPAL Box, що робить пул обміну європіддонів EPAL найбільшим відкритим пулом обміну піддонів у світі. Понад 1500 ліцензіатів EPAL виробляють і ремонтують європіддони EPAL та інші вантажоносії EPAL по всьому світу.

Як неприбуткова організація, EPAL не переслідує жодних комерційних інтересів. Заснована в 1991 році як міжнародна асоціація обмінних європіддонів, станом на сьогодні EPAL працює в більш ніж 30 країнах світу через національні асоціації та представників. Основним напрямком діяльності EPAL є організація міжнародного пулу обміну європіддонами EPAL та забезпечення якості виробництва та ремонту європіддонів EPAL, піддонів EPAL Box та інших вантажоносіїв EPAL.

Пул обміну піддонів EPAL з його принципами повторного використання, обміну, ремонту та переробки вже більше трьох десятиліть є зразком стійкої циркулярної економіки. Дерев’яні європіддони EPAL роблять значний внесок у захист довкілля. Вони сприяють збереженню CO2, запобігають утворенню відходів і зменшують обсяг викиду вуглецю користувачами у промисловості, роздрібній торгівлі та логістиці завдяки їх повторному використанню, обміну, ремонту та переробці.

 

Для отримання додаткової публічної інформації:

European Pallet Association e.V. (EPAL)

Andrea Engels
T +49 (0) 211 98 480 48 93
M +49 (0) 172 69 325 95
andrea.engels@epal-pallets.org
www.epal.eu