ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


Європейська асоціація виробників піддонів e.V. (EPAL) цінує ваш інтерес до веб-сайту EPAL.

Ми дуже цінуємо захист ваших персональних даних. З цією метою ми впровадили численні технічні та організаційні заходи для забезпечення наскрізного захисту відповідно до чинного Загального регламенту ЄС про захист персональних даних (Регламент ЄС 2016/679, GDPR) та Федерального закону про захист персональних даних Німеччини (BDSG).

 

І. Контролер обробки даних:

European Pallet Association e.V.

Wahlerstr. 28
40472 Düsseldorf,
Німеччина
Тел.: +49 (211) 98 480 48 – 0
Факс: +49 (211) 98 480 48 – 48
E-mail: info@epal-pallets.org
Інтернет: www.epal.eu

Уповноважені представники :

Роберт Холлігер (голова правління)
Дірк Хоферер (заступник голови правління)

 

II Посадова особа з захисту персональних даних контролера даних, відповідальна за обробку персональних даних:

Фолькер Рюруп
KMR IT-Innovations GmbH
Karl-Arnold-Str. 29
47877 Willich,
Німеччина
Тел.: +49 2154 93682-0
Електронна пошта: ruehrup@kmr-it.de

Якщо у вас виникли запитання щодо змісту Політики конфіденційності EPAL, будь ласка, зв’яжіться з уповноваженим із захисту персональних даних, зазначеним вище.

 

III Загальна інформація про обробку персональних даних

 

1 Обсяг обробки персональних даних

Загалом, ми обробляємо персональні дані наших користувачів лише в обсязі, необхідному для забезпечення функціонування веб-сайту, а також для опублікування нашого контенту і послуг. Обробка персональних даних наших користувачів зазвичай здійснюється лише після згоди користувача. Виняток застосовується в тих випадках, коли з практичних причин неможливо отримати згоду заздалегідь і обробка даних дозволена законом.

 

2 Правова основа для обробки персональних даних

Якщо ми отримуємо згоду відповідної особи на обробку персональних даних, Розділ 6 (1) літ. a Регламенту ЄС про захист даних (GDPR) є юридичною основою.

Розділ 6 (1) літ. b GDPR є правовою основою у випадках, коли ми обробляємо персональні дані, необхідні для виконання договору, стороною якого є відповідна особа. Це також стосується операцій з обробки, які необхідні для виконання переддоговірних дій.

Оскільки обробка персональних даних необхідна для дотримання законодавчого зобов’язання, яке наша компанія має виконувати, розділ 6 (1) літ. c GDPR є юридичною основою.

У разі, якщо життєво важливі інтереси заінтересованої особи або іншої фізичної особи вимагають обробки персональних даних, розділ 6 (1) літ. d GDPR є правовою основою.

Якщо обробка потрібна для захисту законних інтересів нашої компанії або третьої особи, а інтереси, права та свободи зацікавленої особи не переважають вищезгаданих інтересів, правовою основою є Розділ 6 (1) літ. f GDPR.

 

3 Видалення даних і термін зберігання

Персональні дані відповідної особи видаляються або блокуються, як тільки мета зберігання більше не існує. Крім того, дані можуть зберігатися, якщо зберігання передбачено європейськими або німецькими законодавчими органами в нормативно-правових актах ЄС, законах чи інших положеннях, яких повинен дотримуватися розпорядник даних. Дані також блокуються або видаляються, якщо закінчується термін зберігання, визначений вищезгаданими стандартами, за винятком випадків, коли є необхідність продовжувати їх зберігання з метою укладання договору або виконання договору.

 

4 Передача даних (шифрування SSL)

Передача даних через Інтернет (наприклад, під час спілкування електронною поштою) може спричинити прогалини в безпеці. Як постачальник, ми не можемо повністю захистити передачу даних через Інтернет, оскільки це може бути поза межами нашого контролю. З цієї причини, у вас є можливість передати нам свої персональні дані через інші канали зв’язку (наприклад, по телефону або звичайною поштою). З міркувань безпеки та для захисту передачі конфіденційного вмісту (форми «Контакти» і «Стати ліцензіатом»), який ви надсилаєте нам, веб-сайт використовує шифрування SSL. Ви можете розпізнати зашифроване з’єднання, коли адресний рядок вашого браузера змінюється з http:// на http://https://, а в адресному рядку з’являється навісний замок. Коли шифрування SSL увімкнено, дані, які ви передаєте нам, не можуть бути прочитані третіми особами.

 

IV Забезпечення веб-сайту та створення лог-файлів
 

1 Опис обробки даних

При кожному відвідуванні нашого веб-сайту наша система автоматично реєструє дані та інформацію комп’ютерної системи відвідувача.
Збираються такі дані:

§ інформація про браузер (тип і версія), за допомогою якого відвідується веб-сайт

§ операційна система користувача § постачальник послуг Інтернету користувача

§ IP-адреса користувача

§ дата і час доступу

§ веб-сайти, з яких система користувача потрапляє на наш веб-сайт

§ веб-сайти, які відвідує користувач системи через наш веб-сайт

 

2 Файли даних,

зазначених у пункті 1, також зберігаються у файлах даних нашої системи. Ці дані ніколи не зберігаються разом з іншими персональними даними користувача.

 

3 Правові основи обробки даних,

закріплені у Розділі 6 (1) літ. f GDPR, є юридичною основою для тимчасового зберігання даних і файлів даних.

 

4 Мета обробки персональних даних

Зміст веб-сайту має на меті надання інформації про діяльність EPAL та пул європіддонів EPAL. У розділі учасників асоціації Ліцензіати EPAL мають можливість перевірити інформацію щодо ліцензійної угоди та ввести дані договору.

 

 

4.1 Використання веб-сайту для отримання інформації

Тимчасове зберігання IP-адреси системою необхідне для того, щоб забезпечити завантаження веб-сайту на комп’ютері користувача. Для цього IP-адреса користувача повинна зберігатися на час відвідування. Log-файли зберігаються для забезпечення функціональності веб-сайту. Ми також використовуємо дані для оптимізації веб-сайту та для забезпечення безпеки наших ІТ-систем. Оцінка даних для маркетингових цілей у цьому контексті не проводиться. Розділ 6 (1) літ. f GDPR формує правову основу обробки даних.

 

 

4.2 Використання веб-сайту для перегляду договору та введення даних контракту

Ми збираємо персональні дані для ініціювання процедури укладення угоди (заявка Ліцензіата), а також для виконання угоди. Розділ 6 (1) літ. a, b і f GDPR є юридичною основою для цього. Контактні дані Ліцензіата можуть бути опубліковані на нашому порталі за запитом. Персональні дані (наприклад, ім’я та контактні дані контактної особи) публікуються тут лише за наявності чіткої згоди відповідної особи. Розділ 6 (1) літ. GDPR є юридичною основою для цього.

 

5 Період зберігання

5.1 Використання веб-сайту для інформації

Персональні дані зберігаються лише протягом періоду, необхідного для виконання мети обробки (мінімізація даних). Дані видаляються, як тільки вони більше не потрібні для досягнення мети їх збору. Що стосується збору даних для відвідування веб-сайту, це має місце після завершення відповідного відвідування. Що стосується зберігання даних у Log-файлах, то це відбувається не пізніше семи днів. Можливе більш тривале зберігання. У цьому випадку IP-адреси користувачів видаляються або змінюються, так що присвоєння даних клієнту-відвідувачу більше неможливе.

 

5.2 Використання веб-сайту для перегляду угоди та введення даних угоди

Персональні дані зберігаються протягом терміну дії ліцензійної угоди в обсязі, необхідному для виконання ліцензійної угоди. Після закінчення дії ліцензійної угоди дані видаляються, якщо інше не вимагається законодавством (наприклад, зберігання з фіскальних причин). У цьому випадку дані зберігаються протягом встановленого періоду зберігання. Після закінчення терміну зберігання дані видаляються.

 

6 Право на заборону

6.1 Використання веб-сайту для інформації

Збір даних для завантаження веб-сайту та зберігання даних у log-файлах є абсолютно необхідним для роботи веб-сайту. Це означає, що користувач не має можливості заборонити.

 

6.2 Використання веб-сайту для перегляду угоди та введення даних угоди

Загалом, веб-сайт можна використовувати без надання персональних даних. Якщо персональні дані збираються, як описано вище, ми запевняємо вас, що ваші дані не будуть розголошені третім особам без вашої чіткої згоди (якщо розкриття не потрібно для цілей правоохоронних органів, охорони громадського порядку або захисту наших систем).

 

V Використання файлів cookie

Наш веб-сайт використовує файли cookie. Файли cookie – це текстові файли, які зберігаються в Інтернет-браузері комп’ютерної системи користувача. Коли користувач відвідує веб-сайт, файл cookie може зберігатися в операційній системі користувача. Цей файл cookie містить рядок символів, який дозволяє ідентифікувати браузер під час повторного відвідування веб-сайту.

 

1 Мета обробки даних за допомогою файлів cookie.

Ми використовуємо файли cookie, щоб надати вам легший доступ до нашого асортименту пропозицій. Деякі елементи нашого веб-сайту вимагають, щоб відвідувач міг бути ідентифікований навіть після зміни сторінки. Крім того, файли cookie використовуються для покращення якості нашого веб-сайту та його вмісту. Використовуючи файли cookie, ми дізнаємося, як використовується веб-сайт; це дозволяє нам постійно оптимізувати наш асортимент пропозицій. Дані користувача, зібрані файлами cookie, не використовуються для створення профілів користувачів.

 

2 Об'єкт зберігання даних і передачі даних файлами cookie
У файлах cookie зберігаються та передаються такі дані:

§ мовні налаштування

§ інформація для входу

§ частота відвідувань сайту

§ використання функцій веб-сайту

§ введені пошукові терміни

 

3 Псевдонімізація

Дані користувачів, зібрані за допомогою файлів cookie, псевдонімуються технічними засобами. Тому присвоєння даних користувачеві-відвідувачу більше неможливе. Дані не зберігаються разом з іншими персональними даними користувачів.

 

4 Вимкнення, обмеження та видалення

файлів cookie Файли cookie зберігаються на комп’ютері користувача та передаються користувачем на наш веб-сайт. Це означає, що ви як користувач маєте повний контроль над використанням файлів cookie. Змінюючи налаштування у своєму Інтернет-браузері, ви можете вимкнути або обмежити передачу файлів cookie. Уже збережені файли cookie можна видалити в будь-який час. Це також можна зробити автоматично. Будь ласка, зверніться до інструкцій вашого Інтернет-браузера, щоб дізнатися, як вимкнути або обмежити файли cookie, або як видалити збережені файли cookie.

Якщо файли cookie для нашого веб-сайту вимкнено, ви більше не зможете використовувати всі функції веб-сайту в повному обсязі.

 

5 Інформація

Під час відвідування нашого веб-сайту користувач отримує інформацію про використання файлів cookie з метою аналізу, а також надає згоду на обробку персональних даних, які використовуються в цьому контексті. На цьому етапі зроблено посилання на цю Політику конфіденційності.

6 Правова основа

Розділ 6 (1) літ. f GDPR є юридичною основою для обробки персональних даних за допомогою файлів cookie. Розділ 6 (1) літ. GDPR є юридичною основою для обробки персональних даних за допомогою файлів cookie з метою аналізу.

Налаштування файлів cookie

 

VI Інформаційний бюлетень

На нашому веб-сайті у вас є можливість підписатися на безкоштовний інформаційний бюлетень (BusinessNews). Під час реєстрації користувач заявляє про свою згоду на отримання інформаційної розсилки.

 

1 Обсяг обробки даних

Під час реєстрації нам передається адреса електронної пошти користувача, яку необхідно ввести для реєстрації. Крім того, під час реєстрації збираються наступні дані:

§ IP-адреса користувача

§ дата та час реєстрації.

У контексті обробки даних для розсилки інформаційних бюлетенів жодні дані не розголошуються третім особам. Дані використовуються виключно для розсилки інформаційного бюлетеня.

 

2 Мета обробки даних

Збір адреси електронної пошти користувача служить для відправки інформаційного бюлетеня.

Збір інших персональних даних у рамках процесу реєстрації має на меті запобігання неправомірному використанню послуг або використовуваних адрес електронної пошти. 3 Заперечення Користувач може в будь-який час скасувати підписку на розсилку.

З цією метою кожен інформаційний бюлетень містить посилання «Відписатися».

 

4 Термін зберігання

Дані видаляються, як тільки вони більше не потрібні для досягнення мети їх збору. Це той випадок, коли користувач відмовився від підписки на розсилку (пункт 3).

 

5 Правова основа

Розділ 6 (1) літ. GDPR є юридичною основою для обробки даних після реєстрації на інформаційний бюлетень.

 

VII Контактна форма та адреса електронної пошти

Наш веб-сайт містить контактну форму, яку можна використовувати для електронного зв'язку.

 

1 Обсяг обробки даних

Якщо користувач використовує контактну форму, дані, введені в графу введення, передаються нам і зберігаються. Це стосується таких даних:

§ ім'я та прізвище (пан/пані)

§ компанія (і, якщо є, посада)

§ адреса електронної пошти

§ номер телефону (необов'язково)

§ текст запиту (необов'язково)

§ запит на відповідь (телефон або електронною поштою)

Під час надсилання повідомлення також зберігаються такі дані:

§ IP-адреса користувача

§ дата та час реєстрації

В якості альтернативи можна зв'язатися за допомогою вказаної адреси електронної пошти. У цьому випадку зберігаються персональні дані користувача, передані електронною поштою.

Дані не розголошуються третім особам. Дані використовуються виключно для обробки розмови.

 

2 Мета обробки даних

Обробка персональних даних із графи введення використовується виключно для встановлення контакту. Якщо контакт здійснюється електронною поштою, це тягне за собою необхідну законну обробку даних. Інші персональні дані, які обробляються під час операції відправлення, використовуються для запобігання неправильному використанню контактної форми та для забезпечення безпеки наших ІТ-систем.

 

3 Заперечення

Користувач може в будь-який час відкликати свою згоду на обробку персональних даних. Якщо користувач зв’язується з нами електронною поштою, він/вона може в будь-який час заперечити проти зберігання його/її персональних даних. У такому разі розмову не можна продовжувати. У цьому випадку всі персональні дані, збережені під час контакту, видаляються.

 

4 Термін зберігання

Дані видаляються, як тільки вони більше не потрібні для досягнення мети їх збору. Для особистих даних із графи введення контактних даних, надісланих електронною поштою, це відбувається після завершення відповідної розмови з користувачем. Розмова закінчена, коли з обставин стає зрозуміло, що відповідне питання остаточно вирішено. Персональні дані, які були додатково зібрані під час операції відправлення, видаляються не пізніше семи днів.

 

5 Правова основа

Розділ 6 (1) літ. GDPR є юридичною основою для обробки даних. Розділ 6 (1) літ. f GDPR є юридичною основою для обробки даних, які передаються з відправленням електронного листа. Якщо лист, відправлений електронною поштою, спрямований на укладення угоди, Розділ 6 (1) літ. b GDPR є додатковою правовою основою.

 

 

VIII Веб-аналіз за допомогою Google Analytics

 

Наш веб-сайт використовує Google Analytics.

Google Analytics – це аналітична служба компанії Google LLC. Google Analytics використовує файли cookie, щоб зробити можливим аналіз використання нашого веб-сайту. Дані, зібрані Google Analytics, зазвичай передадуться в Google і зберігатимуться на серверах у Сполучених Штатах. Ми ввімкнули анонімізацію IP-адрес. Це означає, що ваша IP-адреса зберігається Google у скороченому вигляді. Ця форма дозволяє лише приблизно вказати ваше місцезнаходження (лише країна або ЄС). Лише у виняткових випадках нескорочена IP-адреса буде надіслана на сервер Google у Сполучених Штатах та скорочена там. Google використовуватиме цю інформацію від нашого імені для аналізу використання вами нашого веб-сайту. Це дає змогу створювати звіти про діяльність веб-сайту (наприклад, час перебування на окремих веб-сторінках) і дозволяє нам оптимізувати наш вміст. IP-адреса, зібрана Google Analytics, не буде об’єднана Google з іншими даними. Ви можете вимкнути зберігання файлів cookie у своєму браузері. Таким чином ви перешкоджаєте передачі даних до Google. Якщо ви не бажаєте повністю вимкнути зберігання файлів cookie, ви можете встановити плагін для браузера від Google, за допомогою якого ви зможете заборонити Google використовувати свої дані (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl=en).

 

 

IX Карти Google

Наш веб-сайт використовує програмне забезпечення Google Maps від Google LLC для надання географічної інформації та маршрутів.

За допомогою Google Maps дані про використання вами нашого веб-сайту передаються в Google. Ці дані збираються та використовуються Google безпосередньо через ваш доступ до Інтернету. Дані не передаються нами в Google. Ви можете запобігти передачі своїх даних до Google, вимкнувши «Javascript» у своєму браузері. У цьому випадку вам більше не відображатиметься карта в пункті «Напрямки», і маршрут більше не може бути розрахований. Використовуючи наш веб-сайт і не вимикаючи «Javascript», ви чітко заявляєте про свою згоду на збір та обробку ваших даних компанією Google з метою розрахунку маршруту та/або відображення карти. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зверніться до політики конфіденційності Google (https://www.google.de/contact/)

 

X Права зацікавленої особи

Якщо ваші персональні дані обробляються, ви є зацікавленою особою відповідно до GDPR . Ви маєте наступні права щодо розпорядника даних:

1 Право на інформацію

Ви маєте право вимагати від розпорядника даних підтвердження про те, чи обробляються нами персональні дані, що стосуються вас. Якщо така обробка існує, ви маєте право вимагати від розпорядника даних наступну інформацію:

1.1 цілі, для яких обробляються персональні дані;

1.2 категорії персональних даних, що обробляються;

1.3 про одержувачів або категорії одержувачів, яким ваші персональні дані були розкриті або будуть розкриті;

1.4 передбачуваний термін зберігання персональних даних, що стосуються вас, або, якщо конкретні деталі тут неможливі, критерії для визначення терміну зберігання;

1.5 наявність права на виправлення або видалення ваших персональних даних; права на обмеження обробки розпорядником даних; про право на заперечення проти цієї обробки;

1.6 наявність права на подання скарги до контролюючого органу;

1.7 всю доступну інформацію про походження даних, якщо персональні дані збираються не від зацікавленої особи;

1.8 існування автоматизованого процесу прийняття рішень, включаючи профілювання, відповідно до розділу 22 (1, 4) GDPR, і – принаймні в цих випадках – змістовну інформацію про логіку, а також обсяг і бажаний вплив такої обробки для відповідної особи.

Ви маєте право вимагати інформацію про те, чи були передані ваші персональні дані до третьої країни чи міжнародної організації. У цьому контексті ви можете вимагати, щоб вас поінформували про відповідні гарантії для передачі відповідно до розділу 46 GDPR.

 

2 Право на виправлення

Ви маєте право вимагати виправлення та/або доповнення від розпорядника даних, якщо оброблені персональні дані, що стосуються вас, є неправильними або неповними. Контролер даних повинен негайно здійснити виправлення.

 

3 Право на обмеження обробки

Ви маєте право вимагати обмеження обробки ваших персональних даних за наступних обставин:

3.1 якщо ви оскаржуєте точність персональних даних, що стосуються вас, протягом періоду часу, який дозволяє контролеру даних перевірити достовірність персональних даних;

3.2 якщо обробка є незаконною, і ви відмовляєтеся від видалення персональних даних, а замість цього вимагаєте обмеження використання персональних даних;

3.3 якщо розпорядник даних більше не потребує персональних даних для цілей обробки, але вони потрібні вам для висунення, здійснення або захисту правових вимог; або

3.4, якщо ви заперечуєте проти обробки відповідно до розділу 21 (1) GDPR і ще не зрозуміло, чи законні причини розпорядника даних переважають ваші причини.

Якщо обробка персональних даних, що стосуються вас, була обмежена, ці дані – окрім їх зберігання – можна обробляти лише з вашої згоди або для висунення, здійснення чи захисту юридичних вимог; або для захисту прав іншої фізичної або юридичної особи; або з інших причин, пов'язаних із важливими інтересами Союзу чи держави-члена.

Якщо обробка була обмежена відповідно до вищезазначених умов, вас повідомить контролер даних, перш ніж обмеження буде знято.

 

4 Право на видалення

4.1 Обов'язок видалити

Ви можете попросити розпорядника даних негайно видалити відповідні персональні дані; тоді розпорядник даних зобов’язаний негайно видалити ці дані, якщо є одна з наступних підстав:

4.1.1 Особисті дані, які стосуються вас, більше не потрібні для

цілі, для якої вони були зібрані або оброблені будь-яким іншим способом.

4.1.2 Ви відкликаєте свою згоду, на основі якої була здійснена обробка відповідно до Розділу 6 (1) літ. a або Розділу 9 (2) літ. а GDPR, і немає іншої правової підстави для обробки.

4.1.3 Ви заперечуєте проти обробки відповідно до розділу 21 (1) GDPR, і для обробки немає важливих законних підстав; або ви заперечуєте проти обробки відповідно до розділу 21 (2) GDPR.

4.1.4 Персональні дані, які стосуються вас, були оброблені незаконно.

4.1.5. Видалення персональних даних Від вас вимагається виконання юридичних зобов’язань згідно із законодавством ЄС або законодавством держав-членів, яких має дотримуватися розпорядник даних.

4.1.6 Персональні дані, які стосуються вас, були зібрані в рамках пропонованих послуг інформаційного суспільства відповідно до розділу 8 (1) GDPR.

 

4.2 Інформація для третіх осіб

У випадку, якщо розпорядник даних оприлюднив персональні дані, що стосуються вас, і він зобов’язаний відповідно до розділу 17 (1) GDPR їх видалити, розпорядник даних вживає відповідних дій, враховуючи належну технологію, та витрати на впровадження, включаючи технічні, щоб повідомити осіб, відповідальних за обробку даних, які обробляють персональні дані, що ви, як зацікавлена ​​особа, вимагали видалити всі посилання на ці персональні дані або будь-які копії цих персональних даних.

4.3 Винятки

Право на видалення не застосовується, якщо обробка потрібна

4.3.1 для реалізації права на свободу вираження поглядів та інформації;

4.3.2 для дотримання юридичного зобов'язання, яке вимагає обробку відповідно до законодавства Союзу або держав-членів; або для виконання завдання, яке відповідає суспільним інтересам або вимагається державою, покладеного на розпорядника даних.

4.3.3 на підставі суспільних інтересів у сфері охорони здоров'я, відповідно до розділу 9 (2) літ. h та i, а також розділу 9 (3) GDPR;

4.3.4 для цілей архівування, що становлять суспільні інтереси; для цілей наукового чи історичного дослідження; або для статистичних цілей відповідно до розділу 89 (1) GDPR, якщо право, зазначене в пункті а), унеможливить досягнення цих цілей або серйозно зашкодить йому; або

4.3.5 для висунення, здійснення або захисту правових вимог.

 

5 Право на інформацію

Якщо ви заявили про своє право на виправлення, видалення або обмеження обробки перед розпорядником даних, розпорядник даних зобов'язаний повідомити всіх одержувачів, яким було розкрито персональні дані, що стосуються вас, про це виправлення або видалення даних або обмеження обробки, за винятком випадків, коли це неможливо або вимагає непропорційних зусиль і витрат.

Що стосується розпорядника даних, ви маєте право бути поінформованими про цих одержувачів.

 

6 Право на переміщення даних

Ви маєте право отримувати персональні дані, які стосуються вас , і які ви надали розпоряднику даних, у структурованому, загальному та доступному форматі. Крім того, ви маєте право передати ці дані іншому контролеру даних без втручання з боку початкового контролера даних, якому були надані дані, якщо

6.1 обробка заснована на згоді у значенні розділу 6 (1) lit. а GDPR, або розділу 9 (2) літ. а GDPR, або за контрактом відповідно до розділу 6 (1) літ. b GDPR та

6.2 для обробки використовуються автоматизовані процедури.

Здійснюючи це право, ви також маєте право вимагати, щоб персональні дані, що стосуються вас, передавалися безпосередньо від одного розпорядника даних іншому розпоряднику даних, якщо це технічно можливо. Це не зачіпає свободи та права інших осіб.

Право на переміщення даних не поширюється на обробку персональних даних, яка необхідна для виконання завдання, яке становить суспільний інтерес або пов’язане з державним органом, який зобовʼязав розпорядника даних.

 

7 Право на заперечення

З причин, які випливають з вашої конкретної ситуації, ви маєте право заперечити проти обробки ваших персональних даних, яка здійснюється на підставі розділу 6 (1) літ. e або f GDPR; це також стосується будь-якого профілювання на основі цих положень.

Контролер даних більше не буде обробляти ваші персональні дані, якщо він не зможе надати докази, які гідні захисту для обробки, які переважають ваші інтереси, права і свободи; або якщо обробка служить для висунення, здійснення або захисту правових вимог.

Якщо персональні дані, що стосуються вас, обробляються для прямої реклами, ви маєте право в будь-який час заперечити проти обробки ваших персональних даних для таких рекламних цілей; це також стосується профілювання, оскільки воно пов’язане з такою прямою рекламою.

Якщо ви заперечуєте проти обробки з метою прямої реклами, ваші персональні дані більше не оброблятимуться для цих цілей.

Незалежно від Директиви 2002/58/EC, ви маєте можливість, в контексті використання послуг інформаційного суспільства, реалізувати своє право на заперечення за допомогою автоматизованих процедур, для яких використовуються технічні специфікації.

 

8 Право відкликати заяву про згоду відповідно до законодавства про захист даних

Ви маєте право відкликати свою заяву про згоду відповідно до законодавства про захист даних. Відкликання згоди не впливає на законність обробки, яка здійснюється на основі згоди до моменту її відкликання.

 

9 Автоматизоване рішення в кожному окремому випадку, включаючи профілювання.

Ви маєте право не виконувати рішення, яке ґрунтується виключно на автоматизованій обробці, включаючи створення профілю, яке має юридичну силу і впливає на вас. Це не застосовується, якщо рішення

9.1 необхідне для укладення або виконання договору між вами та розпорядником даних;

9.2 дозволено на основі законодавчих положень Союзу або держав-членів, яких повинен дотримуватися розпорядник даних, і ці законодавчі положення містять відповідні заходи для захисту ваших прав і свобод, а також ваших законних інтересів; або

9.3 зроблено з вашої чіткої згоди.

Такі рішення не можуть ґрунтуватися на спеціальних категоріях персональних даних, визначених розділом 9 (1) GDPR, за винятком випадків, коли застосовується розділ 9 (2) літ. a або g GDPR і вжито відповідних заходів для захисту прав, свобод і ваших законних інтересів.

Стосовно випадків, зазначених у (1) і (3), розпорядник даних вживає відповідних дій для захисту прав і свобод, а також ваших законних інтересів; це включає, щонайменше, право шукати втручання особи з боку розпорядника даних; право висловити власну точку зору; і право оскаржити рішення.

 

10 Право подати скаргу до наглядового органу

Без шкоди для будь-якого іншого адміністративного або судового засобу правового захисту, ви маєте право подати скаргу до наглядового органу, зокрема в державі-члені, де ви проживаєте, працюєте або де знаходиться місце ймовірного порушення, якщо ви вважаєте, що обробка ваших персональних даних відбулася всупереч правилам GDPR.

Наглядовий орган, до якого була подана скарга, інформує скаржника про статус та результати розгляду скарги, включаючи можливість судового захисту відповідно до розділу 78 GDPR.

 

[Translate to DE:]